Продуктова фотография

Защо ни е нужна професионална снимка, ако ние имаме фотоапарат и можем да направим готини снимки?

Ако имате фотоапарат и умеете да снимате, вашите снимки много често ще ви изглеждат чудесно. И това наистина е така. Но това не е достатъчно да накара клиента да купи сниманият от вас продукт. Ако си купите пиано, ще ви трябва известно време за да се научите да свирите добре.
Професионалната снимка е нужна за да подчертае достоинствата на продукта и да скрие недостатъците му. А за това на клиента да му спре дъха, гледайки снимката на вашия продукт, е нужно професионални знания за технологическия процес на снимането, художествена обработка, хитринки и нюанси, които да подчертаят достоинства на вашата стока и да принудят клиента да я купи. Имено затова количеството на продажби при сайтовите с професионални снимки превишава 5-10 пъти продажбите на сайтовете без професионални снимки.
Професионалната фотография предизвиква доверие и повишава статуса на вашата компания, бранд или услуга.

Цената на фотозаснемане зависи от нейната сложност и броя на продуктите, като и от това къде ще бъдат исползвани снимките ви. Стоимост на снимка е от 6 лева за брой. Свържете се с мен, да обсъдим вашите изисквания и предпочитания!
Made on
Tilda