Храна фотография

В момента рекламата е важна за нашият всекидневен живот, от който значителна част е посветена на хранителните продукти. Задачата на професионалната food фотография е в това да предизвика в потенциалния клиент непреодолимо желание да си купи и пробва. Това се касае за всичко: сладки, напитки, меню на ресторант, обикновени бонбони и пасти, хляб, а защо не е и сухари? От това как ще представите на потребителя своя продукт зависи на 80% успеха на вашите продажби.
За да направите красивите снимки на храна не е достатъчно да имате фотоапарат и да можете да го използвате. Необходимо вие още да имате определени навици за създаване на натюрморт, знание за кулинарните особености на хранителните продукти, да подберете правилно прибори за храна, съдовете и другият антураж. Всичко това се прави за да изглежда храната естествена и апетитна. Моята задача, като фотограф, е да накарам клиента, видял снимката на храната без да се замисли веднага да я купи. Казано накратко, правя снимки, които продават.

Цената на фотозаснемане зависи от нейната сложност и броя на продуктите, като и от това къде ще бъдат исползвани снимките ви. Стоимост на снимка е от 10 лева за брой. Свържете се с мен, да обсъдим вашите изисквания и предпочитания!
Made on
Tilda