Политика за поверителност

Въведение Zheleznov studio се стреми да гарантира защита на личните Ви данни, когато ползвате нашите услуги. За тази цел имаме политика, в която е указан начина за обработка и защита на личните Ви данни. Моля, запознайте се с промените в тази Политиката за поверителност, като посетите нашия уеб сайт. Тази Политика за поверителност се отнася само за клиенти на Zheleznov studio и потребители на нашите онлайн услуги. Кой носи отговорност за личните Ви данни? Българската компания Zheleznov studio е администраторът на личните данни, контролира личните данни, които ни изпращате и носи отговорност на обработка ги. Къде се съхраняват личните Ви данни?
Данните, които събираме от Вас се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство („ЕИП"), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП. Всеки отделен случай на прехвърляне личните Ви данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони. Какви видове лични данни събираме? Ние ще събираме личните данни, които ни изпращате, например, когато правите поръчки, когато се свързвате с нашите менеджъри. Личните данни, които ни изпращате могат, например, да включват информация за контакт, дата на раждане и информация за плащането. Освен това може да събираме определени лични данни от външни източници, като например кредитна информация и адресни актуализации.
Как използваме личните Ви данни?
Възможно е да използваме личните Ви данни за следните цели:
• да обработим Вашите поръчки и печалби чрез нашите онлайн услуги
• да Ви изпратим текстови съобщения с уведомления за поръчка
• да отговорим на Ваши запитвания и да Ви информираме за нови или променени услуги
• да проведем анализи, за да Ви предоставим подходящи оферти с маркетингови цели и информация
• да тестваме и усъвършенстваме нашите системи за предоставяне на услуги
• да предотвратим случаи на злоупотреба или неправилно използване на нашите услуги Ще съхраняваме Вашите данни толкова дълго, колкото е необходимо, за да изпълним целите по-горе, или толкова дълго, колкото се изисква от закона. След това личните Ви данни ще бъдат изтрити. Какви са правата Ви? По всяко време (безплатно веднъж годишно) имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Ако данните Ви са неточни, непълни или несъществени, можете да поискате да бъдат коригирани или премахнати . Може да оттеглите по всяко време съгласието си да използваме данните Ви за маркетингови цели.
Може да се свържете с нас, като изпратите писмо на office@zheleznov-photo.com. Кой има достъп до личните Ви данни? Вашите данни могат да бъдат споделени в рамките на групата Zheleznov.
Никога не предаваме, продаваме или разменяме данните Ви за маркетингови цели с трети страни извън групата на Zheleznov studio.
Администратор на личните данни Zheleznov studio България Телефон: +359877454950 Имейл: office@zheleznov-photo.com
Made on
Tilda