Професионална интериорна фотография

Екстериорна и интериорна фотография
— за дизайнери,
— за хотели,
— за ресторанти и барове,
— за апартаменти за продажба и даване под наем,
— за бизнес-интериорна фотография (офиси, шоуруми)
— професионална ретуш-обработка на снимки

Поръчайте сега и получете 15% отстъпка
Отстъпката е важи само за една поръчка
Предимства
-1-
Високо качество
Перфектно качество на снимков материал
-2-
Уникален опит
Уникален опит. Имам 10-годишен опит за работа в този бранш. Работа с известни списания и дизайнери.
-3-
Работа с клиенти
Индивидуален подход към всеки клиент.
Примери от моите интериорни снимки
Казвам се Евгений Железнов. Аз съм професионален фотограф. Над 10 години работих за големи московски издателства. Моите снимки се публикуваха в различни български и чужди списания. Бях поканен фотограф за списание "Бакхус" на заснимане на ресторант на година 2017 в град Бургас.
Участвах в конкурси с Архитектурно Студио Вертикали - АрхиМория 2017 - където студиото спечели първо място с моите снимки на "Черно Злато". В настоящото време аз си сътруднича с български дизайнери, български ресторантьори и хотелиери в цяла България, рекламни агенции и руски издателства. През 2016 година аз бях официалния рекламен фотограф на Световното първенство по Ушу. Участвал съм в много рекламни кампании и изложби. Аз работя в цяла България.

Евгени Железнов
фотограф
Нашите клиенти ни обичат
арх. Цветан Симеонов
"Референция от «Вертикали» ЕООД Референцията се дава с препоръка на Евгений Железнов –«Железнов студио» като точен и конкретен партньор, с който надежно и ползотворно може да се сътрудничи. Използвали сме неговите услуги за професионалното заснемане на един от най-успешно реализираните ни обекти: «Интериорен и екстериорен проект на фирмен магазин «Черноморско злато» АД. гр. Поморие» - номиниран в конкурс «Dibla Design Awards» и награден в АрхиМория-2017 – категория «Търговски обекти». Фотографиите, направени от Евгений Железнов, балансирано и хармонично представят обекта и неговите различни композиционни решения от дизайна на пространството, акцентирайки на характерните пластични елементи и форми."
Elena Kantcheva-Franch
"Работата на Евгений беше бърза, много професионална и с красиви резултати. Снимките, които направи в нашия интериор, имат дух и излъчване. Професионалист, който снима с любов и това се вижда в продуктите му. Препоръчваме!"
Gergana Doseva
Работата с Евгений е удоволствие!В забързаното ежедневие,в което всеки цени времето си ,целият процес по заснемането се случва с лекота,благодарение на безспорното умение и професионализъм на Евгений Железнов!Сърдечно благодаря!
FAQ
Задайте своят въпрос по email: office@zheleznov-photo.com или свържете се с нас по телефон +359 87 745 4950
Kак се осъществява фотозаснемане?
Заснемането навън се прави заедно с лаптопа, за да можете да видите резултат веднага и да следите за процеса на работа. В края на работата със снимков материал ще разберете напълно колко е броя на снимките и какво е тяхното качество.
Колко бързо ще получа снимки?
Обикновено поръчката се извършва за 1 ден на фотозаснемане + 3-5 дни за обработка на снимки.
Колко ще струва моето интериорно фотозаснемане?
Цената на интериорно фотозаснемане зависи от нейната сложност и продължителност, като и от това къде ще бъдат исползвани снимките ви. Свържете се с мен, за да обсъдим вашите изисквания и предпочитания!
В какви градове вие работите?
Работя из цялата страна.
Поръчайте интериорна фотография сега!
Попълнете полето „Контакти" и напишете пожеланията Ви. Ние веднага ще се свържем с Вас.
Made on
Tilda